گیربکس خاص صنعتی

۱۶ بازديد
گیربکس‌های صنعتی به‌عنوان راه‌حلی برای انتقال نیرو در کاربردهای مکانیکی شناخته می‌شوند؛ بااین‌حال، در صنایع مختلف نیازهایی وجود دارد که انواع گیربکس صنعتی معمول قادر به برآورده‌ساختن آن‌ها نیستند. به همین علت، برخی از گیربکس‌های صنعتی با ویژگی‌های منحصربه‌فرد و خاص‌تری طراحی و تولید می‌شوند که اصطلاحاً به آن‌ها "گیربکس خاص صنعتی" می‌گوییم.

گیربکس خاص صنعتی

گیربکس خاص صنعتی از نظر طراحی پوسته، پیکربندی محورها، ظرفیت تحمل بار، کاربرد، مکانیزم عملکرد و سایر مشخصات فنی با گیربکس‌های رایج تفاوت دارد. در وب‌سایت کالا صنعتی می‌توانید مشخصات و ویژگی‌های انواع گیربکس خاص صنعتی را بررسی نموده و باتوجه‌به نیاز خود، گیربکس متناسب را با بهترین قیمت خریداری نمایید؛ با ما همراه باشید.
منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/110/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C


انواع گیربکس خاص صنعتی
گیربکس‌های خاص صنعتی را بر اساس عوامل مختلفی می‌توان دسته‌بندی کرد. در ادامه برخی از مهم‌ترین عوامل در دسته‌بندی انواع گیربکس خاص صنعتی را بیان می‌کنیم.

1) عملکرد
انواع گیربکس خاص صنعتی از نظر عملکرد به دو دسته گیربکس افزاینده و کاهنده تقسیم می‌شوند. گیربکس افزاینده که با نام‌های گیربکس افزاینده دور، گیربکس دور بالا یا گیربکس پشت تراکتوری نیز شناخته می‌شود، سرعت ورودی را افزایش می‌دهد. در مقابل گیربکس کاهنده دور برای کاهش سرعت ورودی و افزایش گشتاور خروجی به کار می‌رود.

2) ظرفیت گشتاور و توان الکتروموتور
هر گیربکس ظرفیت گشتاور مشخصی داشته و باید از الکتروموتوری با توان مناسب برای آن استفاده شود. برخی از انواع گیربکس خاص صنعتی برای کاربردهای سنگین صنعتی طراحی شده و گشتاور بالایی را منتقل می‌کنند؛ این گیربکس‌ها با نام گیربکس سنگین صنعتی شناخته می‌شوند. رایج‌ترین گیربکس سنگین صنعتی، گیربکس‌های هلیکال سه محور و چهار محور هستند که با نام گیربکس قورباغه‌ای نیز شناخته می‌شوند.

3) طراحی و کاربرد
یکی دیگر از عوامل مهم در دسته‌بندی گیربکس‌های خاص صنعتی، طراحی پوسته، چرخ‌دنده‌ها و محل قرارگیری محورهای ورودی و خروجی است. برخی از گیربکس‌های خاص صنعتی از نظر طراحی و کاربرد استفاده عبارت‌اند از:

گیربکس SN
گیربکس RAN
گیربکس PC
گیربکس جک اسکرو و سروو جک
گیربکس شیرآلات
4) سفارشی‌سازی
برخی از گیربکس‌های صنعتی را می‌توان بر اساس درخواست مشتریان به‌صورت سفارشی تولید کرد. به‌عنوان‌مثال می‌توان برای دستیابی به نسبت‌های پایین، از گیربکس مرکب استفاده نمایید.

خرید گیربکس خاص صنعتی
وب‌سایت کالا صنعتی مرجعی برای بررسی مشخصات انواع گیربکس خاص صنعتی است. این وب‌سایت نمایندگی رسمی اکثر برندهای شناخته شده گیربکس ایرانی و اروپایی است و امکان سفارشی‌سازی، تولید گیربکس مرکب و سفارش سایر گیربکس‌های خاص صنعتی را فراهم نموده است.
برخی از مزایای خرید گیربکس خاص صنعتی از کالا صنعتی عبارت‌اند از:

تنوع بالا: امکان مشاهده و خرید انواع گیربکس‌های افزاینده و کاهنده صنعتی از برندهای مختلف به همراه خدمات پس از فروش و قیمتی مناسب.
مشاوره تخصصی رایگان: هنگام خرید گیربکس خاص صنعتی از کالا صنعتی از مشاوره بازرگانی و تخصصی رایگان در زمینه انتخاب گیربکس مناسب بهره‌مند می‌شوید.
سفارشی‌سازی: در صورت نیاز به گیربکس مرکب یا سفارشی‌سازی یک گیربکس، درخواست شما به کارخانه‌های سازنده گیربکس ارسال می‌شود و پس از زمان مشخص، گیربکس سفارشی به سراسر ایران ارسال می‌شود.
قیمت مناسب: تمامی محصولات ارائه شده در این مجموعه با قیمتی رقابتی عرضه می‌شوند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.